Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

MEDVERKA PÅ
SVENSKA CYKELMÄSSAN

Svenska Cykelmässan är tillbaka!
Efter ett antal lyckade upplagor i Göteborg och Stockholm är det dags för Åbytravet att ta emot alla som vill cykla mer. Svenska Cykelmässans mål är att omfamna allt inom cykling och det kommer att erbjudas mycket fina möjligheter för besökarna att verkligen testa cyklar och olika produkter utomhus i sitt rätta element.
På Åbytravets innerplan kommer mässan äga rum och vädersäkras med tält. De stora ytorna gör att utställare även kan ha depåer längs innerspåret och besökarna får en unik möjlighet att hitta sin nästa cykel eller tillbehör. Detta skapar stora möjligheter för utställare! Att ställa ut på Svenska Cykelmässan innebär en väldigt stor exponering till en bred målgrupp och många potentiella kunder. Varmt välkommen!

Vilka är vi?

Numera Mässor har över 25 års erfarenhet av att arrangera mässor. Vi har tillsammans med de mest engagerade företagen i branschen skapat flertalet attraktiva mötesplatser bland annat, Hem & Villa samt Stora Villamässan och Vår Trädgård. 

Vem kan delta?

Vi bjuder in företag som säljer och marknadsför högkvalitativa produkter.

Varför medverka?

En optimal marknadsföringsportal för att nå nya målgrupper och bevara befintliga relationer. Våra samarbetspartners vittnar ständigt om intressanta diskussioner som förts med besökare, och besökarna uppskattar att få prata med kunniga producenter och möta människorna bakom produkten. Inget bygger relationer så bra som det personliga mötet. 

Marknadsföringen

Projektets målgrupp finns i hela Sverige. Här genomförs en strategisk och intensiv kampanj för evenemanget med annonser och närvaro i sociala medier och annan digital marknadsföring, via partners, med mera.

Försäljning av varor

Fri försäljning i montern med eget godkänt kassasystem. 

Boka monteryta

Alla priser exkl. moms

Grundavgift 3 500 kr

I grundavgiften ingår utställarförsäkring, förvaringsplats, ett el-uttag (10A/230V), presentation på vår hemsida och rabatterade entrébiljetter.

Hyr yta för 1 295 kr/kvm

Intresseanmälan

Kontakta oss

Projektledare

Claes Thenfors
claes.thenfors@numeramassor.com
0727-36 68 86

Projektkoordinator

Henrik Gunnarsson
henrik.gunnarsson@numeramassor.com
0735-14 39 37

Projektsäljare

Walter Sankovic
walter.sankovic@numeramassor.com
0768-64 42 61

One Response