MEDVERKA PÅ
SVENSKA CYKELMÄSSAN

Svenska Cykelmässan är tillbaka!
Efter ett antal lyckade upplagor i Göteborg och Stockholm är det dags för Åbytravet att ta emot alla som vill cykla mer. Svenska Cykelmässans mål är att omfamna allt inom cykling och det kommer att erbjudas mycket fina möjligheter för besökarna att verkligen testa cyklar och olika produkter utomhus i sitt rätta element. Vi har testbanor på både asfalt och packat grus.
På Åbytravets innerplan kommer mässan äga rum och vädersäkras med tält. De stora ytorna gör att utställare även kan ha depåer längs innerspåret och besökarna får en unik möjlighet att hitta sin nästa cykel eller tillbehör. Detta skapar stora möjligheter för utställare! Att medverka på Svenska Cykelmässan innebär en väldigt stor exponering till en bred målgrupp och många potentiella kunder. Varmt välkommen!

Vilka är vi?

Numera Mässor har över 25 års erfarenhet av att arrangera mässor. Vi har tillsammans med de mest engagerade företagen i branschen skapat flertalet attraktiva mötesplatser bland annat, Hem & Villa samt Stora Villamässan och Vår Trädgård. Läs mer på hemsidan.

Vem kan delta?

Vi bjuder in företag som säljer och marknadsför högkvalitativa produkter och tjänster.

Varför medverka?

En optimal marknadsföringsplats för att nå nya målgrupper och bevara befintliga relationer. Våra samarbetspartners vittnar ständigt om intressanta diskussioner som förts med besökare; Besökarna uppskattar att få prata med kunniga producenter och möta människorna bakom produkterna och tjänsterna. Inget bygger relationer så bra som det personliga mötet. 

Marknadsföringen

Vår målgrupp består av såväl inbitna cykelfantaster som nybörjare. Här genomförs en strategisk och intensiv kampanj för evenemanget med annonser och närvaro i sociala medier och annan digital marknadsföring, via partners, med mera.

Försäljning av varor

Fri försäljning i montern med eget godkänt kassasystem. 

Översikt Åbytravet

Boka monteryta

Alla priser exkl. moms

Grundavgift 3 495 kr

Grundavgiften innefattar elanslutning, företagsprofil online, rabatterade entrébiljetter, samt miljöavgift. Alla priser exkl. moms.

Hyr yta för 1 295 kr/kvm

Intresseanmälan

"*" indicates required fields

Detta hittar du i vårt nyhetsmejl
Detta hittar du i vårt nyhetsmejl
Ange det företag du arbetar för
Ange det varumärke eller de varumärken kommer representera på mässan. Denna information syns ut mot besökare.

Kontakta oss

Projektledare

Claes Thenfors
claes.thenfors@numeramassor.com
0727-36 68 86

Projektkoordinator

Henrik Gunnarsson
henrik.gunnarsson@numeramassor.com
0735-14 39 37

Projektsäljare

Walter Sankovic
walter.sankovic@numeramassor.com
0768-64 42 61